Merkez Ece Amca İlkokulu

Belgegeçer : 0266 2414727
WEB https://eceamcaio.meb.k12.tr
Adres : MİRZABEY MAH. 22009 SK. ECE AMCA ILKOKULU BLOK NO 2 KARESİ / BALIKESİR
VİZYON : Öğrencilerinin ve çalışanlarının mutlu, değerli olduğu bir okul olmak.
MİSYON : Bizler okul yönetimi,öğretmenler ve okul çalışanları olarak; 1.Bütün öğrencilerimiz öğrenebilirler prensibinden hareketle bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak için, 2.Öğrencilerimizin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için, 3.Öğrencilerimize21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için, 4.Öğrencilerimizi bir üst öğrenim kurumuna psikolojik,fiziksel ve sosyal olarak hazır halde göndertmek için, 5.Öğrencilerimizin yaşamında şiddetinin hiç bir şekilde var olmaması için, 6.Öğrencilerimizin okulu ikinci evleri gibi kabul edip,okula severek gelmelerini sağlamak için, 7.Atatürk ilke ve ınkılaplarına bağlı,vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerini önemseyen,topluma yararlı birer bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09.00-12.10 12.50-14.20 (Öğlen Arası Yemek ve Dinlenme 40 dakikadır)
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz-Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Toplu Taşıma Merkezinden Adnan Menderes Mahallesine yönüne giden otobüslerin herhangi birine binilip üst geçitte inilince okulumuz ile karşılaşılacaktır.
Yerleşim Yeri : Balıkesir İli Karesi İlçesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Balıkesir Büyükşehir Karesi İlçesi merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :